Beste nieuwe gebruiker,

Welkom bij MiGuide!

Omdat mensen met diabetes een hogere kans hebben op ernstige klachten als zij corona krijgen, hebben we hard gewerkt om de app open te stellen voor iedereen.

Over de app
MiGuide is een leefstijl coachings platform voor mensen met diabetes. Je hebt complete toegang tot recepten, beweegtips, uitdagingen op gebied van voeding en beweging, en je kan je vragen stellen aan Noor, onze digitale assistente. MiGuide gaat je zo helpen gezond te eten en in beweging te blijven, gewoon thuis! We hopen je zo een steuntje in de rug te geven tijdens deze gekke tijd, waarin het belangrijk is zo veel mogelijk binnen te blijven en vooral: gezond te blijven. En daar helpt genoeg beweging en gezonde voeding bij!

Hoe het werkt
Als je je inschrijft krijg je van ons een mail met een QR code en instructies om de app te downloaden. Die QR code komt normaal van je praktijk en is de technische koppeling tussen de app en jouw medisch dossier. We hebben dit nu gekoppeld aan een leeg dossier. Daarmee krijg je dus toegang en kan je de app gewoon gebruiken. Je ziet alleen een leeg dossier en je kan bijvoorbeeld je consult wel voorbereiden, alleen niet versturen. En af en toe zie je een koppeling met je huisarts: die wordt dus niet gemaakt.

Informatie huisarts
Bij het inschrijven vragen we je naar je huisarts. Dit is voor de toekomst: als je in de toekomst toegang wil tot je medisch dossier kunnen we dan je huisarts benaderen. Dat doen we niet zonder jouw toestemming en het is niet verplicht.

Vragen en hulp
Als je vragen hebt, stel die dan aan Noor op deze pagina, of kijk op onze support pagina. Ook hebben we een demo fimpje van het aanmelden gemaakt. Staat je vraag er niet bij of heb je hulp nodig? Stuur dan gerust een mail naar info@miguide.nl. Verder wijst de app zich vanzelf, dus laat je gegevens achter, meld je aan in de app en begin direct!